Teachers: From Belgium & The Netherlands

Teachers: From Belgium & The Netherlands

 

Prospero Teaching is Op Zoek Naar Jou!

Prospero is een uitzendbureau voor docenten en assistent-leerkrachten in het basis, secundair/voortgezet en speciaal onderwijs. Lesgeven in Engelse scholen is een verrijking voor je CV en een waardevolle levenservaring!

In tegenstelling tot de Belgische/Nederlandse arbeidsmarkt, is er in Engeland een heel groot tekort aan docenten en assistent-leerkrachten, met name in grote steden zoals Londen en Manchester. Dit komt ondermeer door een hoog geboortecijfer en een constante stroom van Europese migranten naar Engeland toe. Vanwege dit tekort hebben scholen hun blikveld verruimt en staan ze open voor overseas trained teachers met een onderwijsbevoegdheid of uiteraard een Bachelor of Education. Hierdoor kunnen we je gegarandeerd een job én een geweldig loon aanbieden.

Heb je deze bevoegdheid niet, maar werk je graag met kinderen? Dan kan jij een ideale kandidaat zijn om assistent-leerkracht hier in Londen te worden!

Naast lesgeven in Londen,werkt Brenda Dierckx ook als Dutch/Belgian Candidate Manager voor Prospero Teaching. Zij zal je assisteren in het vinden van woonruimte, het openen van een bankrekening en aanvragen van een verzekeringsnummer. Daarnaast organiseren we social events voor onze internationale docenten zodat je steeds nieuwe mensen kunt ontmoeten. Fun gegarandeerd!

“Doe eens zot” and get in touch with us today!

teaching in the UK

Register Interest Here

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 


 

And you can follow us on facebooktwitterlinkedinyoutubepinterestinsta google+